English Francais
The Deli Logo Talk to our Team
Eat-in & Takeaway Home Menu Delivery & Catering Gallery Contact
 
 
Download Menu
 
Delivery & Catering
 
  Burrito  
Facebook
Email List
Email
  Eating a Sandwich   32 rue d'Arenberg  
  Welcome      
 

Welkom bij 'The Deli' in Brussel!

‘THE DELI’ is een onafhankelijke lunch bar gevestigd in Brussel, waar we creëren lekker en gezond voedsel met behulp van de hoogste kwaliteit seizoensgebonden ingrediënten om van te genieten zitten in onze gezellige cafe (36 Rue D'Arenberg, het centrum van Brussel B-1000), of om mee te nemen. We hebben een aantal heerlijke lunch opties van pasta salades, hamburgers handgemaakt, van echte Mexicaanse burrito's met gourmet sandwiches.Op ‘THE DELI’, is al ons voedsel geproduceerd in de keuken van onze Brussel 'op een dagelijkse basis om de versheid te garanderen.

‘THE DELI’ biedt een catering service aan uw kantoor, thuis of speciale gebeurtenis plaats, hebben we meer informatie over op de 'CATERING & LEVERING' pagina.

‘THE DELI’ kwam tot stand na de eigenaren kwam een aantal fantastische lunch eten tijdens het reizen in de VS en Europa, besloten ze, Brussel nodig wat ze hadden geleerd, zaken als authentieke langzaam gekookt rundvlees burrito's, handgemaakte oude school hamburgers, verse deli salades, zoals puy linzen en geitenkaas, munt en koriander tabouleh, gemengde bonensalade, etc.

‘THE DELI’ is eenvoudig te vinden, pal in het midden van Brussel historische centrum en op minder dan twee minuten lopen van het Centraal Station, op 5 minuten van 'La Bourse - Stock Exchange, Grande Place, Rue Neuve, het centrum van Brussel en op slechts een steenworp afstand van de beroemde kathedraal van Sint-Goedele en Sint-Michielskathedraal, Brussel.

‘THE DELI’ lunch bar is geopend elke dag u van harte welkom voor een lunch met een verleidelijke salades, sandwiches, hamburgers, burrito's en nog veel meer, van 11:30 tot 17.00 elke weekdag. Donderdag en Vrijdag 11:30 tot 19:00 uur.

‘THE DELI’ is toegewijd aan met de meest verse en de hoogste kwaliteit ingrediënten, die zorgt ervoor dat uw smaakpapillen zal worden voldaan bij de lunch of wanneer! We hopen je te zien voor de lunch in The Deli, Brussel, binnenkort!

   
 

© THE DELI 2011. All rights reserved. Terms & Conditions

THE DELI. 32 Rue d'Arenberg - Arenbergstraat - Brussels 1000 - Belgium
Tel: 02 50 23 500 - Fax: 02 50 23 500 - Email: info@thedeli.be